Na het lezen van de reviews een weloverwogen keuze gemaakt om een zaak te proberen.

Achteraf blij dat ik het heb gedaan. Belangrijk dat dit soort bedrijven bestaan en je helpen en zeker als je alles hebt geleverd/uitgevoerd en je het geld zelf niet binnen krijgt.

Ben niet heel snel met het inschakelen van iets maar het nare gevoel dat ik krijg van wanbetaling wil ik nooit meer.

En het werkt. Perfecte strategie, uitvoering en afhandeling. En voor een billijke prijs.

BW Deuren

Wij zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden van CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s. Altijd correct, tijdig en duidelijk mail verkeer m.b.t. lopende zaken. Wij raden CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s dan ook regelmatig aan, bij andere ondernemers. Wij danken CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière!

ABS Middelland & Verhoef Autoschadeherstel

Onze ervaring met CB Est! is dat wij het gevoel krijgen dat er veel en intensief actie wordt ondernomen naar de uit handen gegeven debiteur. Dit blijkt uit de vele betalingen c.q. betalingsregelingen die alsnog met de betreffende debiteuren afgesproken worden. Als het niet haalbaar is, weten wij dat er alles aan gedaan is. Dit in tegenstelling tot de grotere incasso bureaus waar wij ook ervaring mee hebben gehad.

Wasko Kinderopvang

CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s helpt Nettstaff bij incassozaken en zorgt voor een degelijk juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht. De samenwerking is zeer prettig omdat CB Est! denkt en handelt als een ondernemer. CB Est! begrijpt direct de pijnpunten die wij ervaren en helpen de oplossing te verzorgen. Als incasso-specialist zorgt CB Est! ervoor dat we onze facturen betaald krijgen, maar tevens houdt men goed de relatie met onze opdrachtgevers in de gaten en de belangen die wij hebben naast de betaling van de facturen. CB Est! heeft ook als adviseur meegewerkt aan de opstart van Nettstaff en op juridisch gebied ondersteund. Als wij de samenwerking mogen omschrijven is dat als volgt: Persoonlijk, Transparant & Accuraat.

NettStaff B.V.

CB Est! is voor ons een prima dienstverlener op het gebied van juridisch advies en eventuele incasso-opdrachten. Korte, heldere lijnen, direct aanpakken en afspraak = afspraak!

Konings-Zuivel B.V.

Wij zijn in contact gekomen met CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s naar aanleiding van  een incassoprobleem. Dit probleem werd in goed onderling overleg tot ieders tevredenheid opgelost.

Van Herk Bouw BV

Wij  maken  gebruik van de diensten van CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s vanwege Kees Bouter z’n deskundigheid met betrekking tot juridische zaken. De service van CB Est! ligt op een hoog en betrouwbaar niveau en is klantgericht. CB Est! schroomt niet vanuit zijn netwerk een specialist in te schakelen bij voorkomende gevallen. Dus bij CB Est! zijn wij aan het juiste adres voor onze juridische zaken.

Brasserie Hof21 en Snackbar Den Uyl

Onze ervaringen met CB Est! Juridisch adviesbureau zijn zeer goed, zowel op het gebied van juridisch advies alsook incasso’s. Een bureau met verstand van zaken, korte lijnen en heldere afspraken.

JvB Consulting & Sales Support

Goede ervaring met CB Est! Dankzij hun kundige en professionele ondersteuning hebben wij een arbeidsconflict met een werknemer voor beide partijen naar tevredenheid opgelost.

Koppe Agenturen

Tijdens netwerkbijeenkomsten in Bergambacht Kees Bouter leren kennen als een markant jurist. Als aannemer richten we ons sterk op realisatie van een project en de bewaking van de kwaliteit. Juridische kennis hebben we incidenteel nodig en dan is het juist fijn dat de jurist goed toegankelijk is en feeling heeft met de bouwsector.

Den Hoed aannemers

CB Est! Juridisch adviesbureau & incasso’s behartigt bij Antwan Tuin Totaal de juridische zaken en verzorgt de incasso’s. Wij zijn zeer tevreden over CB Est! vanwege de know-how, de accuratesse en de no-nonsense aanpak/mentaliteit! Incasso’s leiden bijna altijd tot het gewenste resultaat.
Hoveniersbedrijf Antwan Tuin Totaal B.V.

Najaar 2015 hielp CB Est! ons uit de brand bij een geschil met een horeca leverancier. De communicatie tussen CB Est! en Somention verliep zeer gemakkelijk door de korte lijnen en persoonlijke aanpak van Kees. Er werd meegedacht met ons als klant en samen hebben we de communicatie richting de wederpartij opgepakt. De uitgebreide juridische know-how van Kees heeft ertoe geleid dat wij de zaak uiteindelijk gewonnen hebben! Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Kees en zullen hem zeker aanraden bij derden.

Somention BV

Onze eerste ervaring met CB Est! incasso gaat al vele jaren terug. Tot op de dag van vandaag zijn zij een betrouwbare partner gebleken. Alle incasso’s worden perfect en ook snel afgehandeld. Hoop het niet maar wanneer ik weer een openstaande factuur heb schakel ik CB Est! weer in. Prima ervaringen mee!

Van Rijswijk Autoservice